top of page

Ik kreeg mijn droombaan aangeboden, maar hield het nog geen week vol.

WhatsApp Image 2022-12-08 at 12.30.21 (1).jpeg

Vier random feitjes over mij

moon (1).png

Ik ben een avondmens

Ik ben absoluut geen ochtendmens en ben het productiefst in de nacht. Ik kan me er dan ook om opwinden dat de maatschappij vooral gebouwd is rond het 9-5 leven.

egg.png

Ik ben verslaafd

aan avocado's

Ik kan avocado's echt elke dag eten. Op een cracker, in een smoothie, door de pasta. Ik heb zelfs ooit een gouden avocado gekregen voor Sinterklaas.

soccer.png

Ik ben gek op sporten

Zelf sporten of sport kijken vind ik allebei leuk. Sinds ik zes ben hockey ik al en daarnaast ga ik (heel af en toe) naar de sportschool, loop ik hard of speel ik een potje squash.

vertical-airplane-shape-symbol.png

Ik heb in meerdere landen gewoond

Door Australië heb ik gereisd en in Kroatië en Thailand zat ik voor m'n studie. Langer wonen in het buitenland staat zeker hoog op mijn wishlist.

Verhaal
𝘽𝙡𝙖𝙘𝙠𝘽𝙚𝙧𝙧𝙮࿐_⸙𝘼𝙚𝙨𝙩𝙝𝙚𝙩𝙞𝙘_𝙀𝙙𝙞𝙩 𝘽𝙮 𝐍𝐢𝐜𝐡𝐨𝐥𝐚𝐬ツ.jpeg

YUP, ECHT WAAR.

Mijn droombaan op mijn 24e, terwijl ik nog niet eens was afgestudeerd...

Tijdens het laatste jaar van mijn studie bedrijfskunde was ik op zoek naar een bijbaan. Ik kwam terecht bij een affiliate marketing bureau dat ook nog eens om de hoek zat. Ideaal!

 

Ik had een open sollicitatie, dus wist niet goed waar ik precies voor solliciteerde. Achteraf gezien had ik me ook nooit kunnen voorbereiden op het gesprek dat ik had.

 

Na een hele omweg, waarin de grote baas met wie ik het gesprek had meerdere keren vertelde dat hij multimiljonair was en dat ik een stuk minder waard was, kreeg ik na een uur een baan aangeboden als business developer.

 

Ik zou kantoren gaan opzetten van A tot Z in het buitenland. Samen met 1 collega zou ik verantwoordelijk worden voor de uitbreiding van het bedrijf.

Een baan waarbij ik veel vrijheid zou hebben, uitgedaagd zou worden én kon reizen.
Dat is wat ik wilde.

Maar al snel werd me duidelijk dat dit niet de plek was waar ik gelukkig zou zijn.

DSC_7390.jpg

IK BEN ECHT EEN GEVOELSMENS.

En een goede sfeer op de werkvloer vind ik maar al te belangrijk. Dat je baas dan via een Zoom-meeting elke ochtend en middag tegen iemand staat te schreeuwen en iedereen te bang is om iets terug te zeggen vond ik niet normaal.

 

Ik besloot na drie dagen te stoppen en voor mezelf te kiezen. Ja, ik zou lekker verdienen met deze baan. Ja, het zou onwijs goed op m’n CV staan. En ja, ik zou er heel veel van leren. Maar wat is dat waard als ik na drie dagen al met tegenzin naar het werk ging?

Dat wilde ik niet meer. Toen ik mijn HBO-diploma op zak had, bedacht ik dat ik voor mezelf wilde beginnen. Wat precies, wist ik nog niet. Maar werken voor een baas zat er voorlopig echt niet in.

Disco Ball Fireplace - The Crafted Life.png

IK SCHREEF ME IN VOOR NOG EEN OPLEIDING.

De bachelor communicatiewetenschappen, maar dan verkort. Tijdens die 1,5 jaar werd het me al te duidelijk: ik wilde een eigen social media bureau.

Mijn interesse in marketing had ik opgedaan tijdens mijn eerste studie. Deze interesse gecombineerd met mijn kennis in communicatie kon ik helemaal kwijt in het social media wereldje. En dus besloot ik aan de slag te gaan.

 

Ik deed, terwijl ik nog studeerde, cursussen om beter te worden. Ik volgde de meest toonaangevende marketing experts en ik spendeerde uren op YouTube. Daarnaast bood ik aan om vrijwillig de social media kanalen te beheren voor een mooi bedrijf in Amsterdam.

 

En dat pakte goed uit. Zo goed zelfs, dat de organisatie in Amsterdam me wilde inhuren en vroeg of ik me niet kon inschrijven als zzp’er. Zo gezegd, zo gedaan: smash was geboren.

WhatsApp Image 2022-12-08 at 12.22.37.jpeg
WhatsApp Image 2022-12-08 at 12.29.10.jpeg
WhatsApp Image 2022-12-08 at 12.30.18.jpeg

ONDERTUSSEN HEB IK AL DRIE JAAR ERVARING IN DE SOCIAL MEDIA WERELD.

Ik weet als geen ander hoe je marketing- en overtuigingstechnieken op het web gebruikt. En ik heb bewezen dat ik bedrijven online kan helpen groeien.

 

Ondernemers helpen naar online succes is echt een cadeautje elke keer. En ja, werken zonder baas bevalt me ook erg goed. De sfeer op de werkvloer is hier altijd positief ;)

DSC_7323.jpg

Ondernemers helpen aan een groter bereik, een herkenbaar merk en een sterke uitstraling op social media. Zodat ze niet alleen online zichtbaar zijn, maar echt hun unieke verhaal kunnen vertellen.

Dat is mijn missie.

KLINK HET ALS EEN MATCH EN WIL JE GRAAG SAMENWERKEN?

Dat kan op deze manieren:

GRATIS TIPS? VOLG ME OP INSTAGRAM!

bottom of page