top of page
DSC_7087.jpg

JIJ FOCUST OP JE CORE BUSINESS,
IK REGEL JOUW SOCIAL MEDIA

Word onweerstaanbaar in de online wereld met een duidelijke strategie, herkenbare branding en ijzersterke content.

𝘽𝙡𝙖𝙘𝙠𝘽𝙚𝙧𝙧𝙮࿐_⸙𝘼𝙚𝙨𝙩𝙝𝙚𝙩𝙞𝙘_𝙀𝙙𝙞𝙩 𝘽𝙮 𝐍𝐢𝐜𝐡𝐨𝐥𝐚𝐬ツ.jpeg

JE WEET DAT JE ZICHTBAAR MOET ZIJN OP SOCIAL MEDIA

MAAR HET KOST JE TE VEEL TIJD EN JE HEBT TE WEINIG KENNIS .    

Je weet dat je consistent moet zijn op social media om succes te boeken. Af en toe een bericht plaatsen op Instagram zal je geen duizenden volgers opleveren. 
 

Er moet een plan achter je aanpak zitten.
 

Je moet een strategie hebben als je je doelen wil bereiken. 
 

Je hebt content nodig die raakt.
 

En herkenbare branding die past bij jouw merk.
 

And that’s where I come in.

WAAROM JE SOCIAL MEDIA ZOU MOETEN UITBESTEDEN

click to find out

Je wilt geen zeeën van tijd kwijt zijn aan het opstellen en aanpassen van een strategie, het maken van content en het analyseren van de statistieken. Je wilt tijd vrijmaken voor jouw bedrijf, voor wat jij leuk vindt om te doen. 

Je bent je ervan bewust dat er experts zijn op het gebied van social media. Experts die weten hoe je de juiste volgers aantrekt, hoe je een groter publiek bereikt en hoe je volgers omzet in klanten.

Je bent op zoek naar iemand die de juiste stijl kan doortrekken op al je social media kanalen. Een stijl die herkenbaar is en past bij jouw merk. 

in-love (1).png

Je wilt een band opbouwen met je volgers. De persoonlijkheid achter je bedrijf laten zien en je verhaal vertellen. Je wilt je volgers (en potentiële klanten) leren kennen en met hen in contact staan. Maar je wilt hier niet elke dag te veel tijd aan besteden.

business-cards.png

Je weet dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn op social media. Je gebruikt de platformen als online visitekaartje en je wilt er zeker van zijn dat je daar professionaliteit uitstraalt.

SELENE BEDENKT LEUKE EN CREATIEVE STRATEGIEËN. HET WERPT ZIJN VRUCHTEN AF EN WE HALEN ER VEEL NIEUWE KLANTEN UIT.

Bram - Rankingpartner

MSML - Highlights (9).png

before

IMG_1889.png

after

IMG_3791.png

EEN OP MAAT GEMAAKT PAKKET DAT PAST BIJ JOUW DOELEN, WENSEN EN BEDRIJF

Social media is dé manier om de persoonlijkheid achter je merk te laten zien. En dat is nodig, want mensen kopen tegenwoordig niet zomaar meer een product: ze kopen vanwege het verhaal erachter.

 

Omdat elk bedrijf uniek is, is er niet 1 manier om succesvol te zijn op social media. Daarom bied ik op maat gemaakte pakketten voor al mijn klanten.

Disco Ball Fireplace - The Crafted Life_edited.jpg

HOW IT WORKS

Het kan zijn dat je zelf al heel goed weet wat je nodig hebt. Dat je precies weet waar je vastloopt op social media en ook wat er moet gebeuren om dat op te lossen. Maar er is een grote kans dat je geen idee hebt hoe je moet komen waar je wilt zijn. En dat is helemaal niet erg, want daar ben ik voor!

In een gratis match-call kijken we of ik je kan helpen met al je social media issues. We bevestigen de klik en vervolgens adviseer ik op basis van jouw wensen en doelen een maandelijkse pakket. 

Zo kan een pakket eruitzien

leaf.png

ROCK IT

Voor meer consistentie en community

 • 2 posts per week

 • 2 stories per week

 • 30 minuten community building per week

 • 15 minuten webcare per week

 • 15 minuten maandelijks overleg

 • 1 kanaal

€499,-

friendship.png

KILL IT

Voor meer zichtbaarheid

 • 3 posts per week

 • 3 stories per week

 • 45 minuten community building per week

 • 15 minuten webcare per week

 • 20 minuten maandelijks overleg

 • 1 kanaal

€649,-

identity.png

SMASH IT

Voor echte groei

 • 3 post per week

 • 3 stories per week

 • 1 korte video per week

 • 45 minuten community building per week

 • 15 minuten webcare per week

 • 30 minuten maandelijks overleg

 • 1 kanaal

€949,-

Standaard inbegrepen: een maandelijkse rapportage van de resultaten, hashtag onderzoek, highlights basisopzet (Instagram), maandelijkse contentkalender, schrijven van teksten, inplannen van berichten.

𝘽𝙡𝙖𝙘𝙠𝘽𝙚𝙧𝙧𝙮࿐_⸙𝘼𝙚𝙨𝙩𝙝𝙚𝙩𝙞𝙘_𝙀𝙙𝙞𝙩 𝘽𝙮 𝐍𝐢𝐜𝐡𝐨𝐥𝐚𝐬ツ.jpeg

WAT JE NOG MEER MOET WETEN

 • Welk pakket je ook afsluit, het volgende zit standaard bij de prijs inbegrepen: een maandelijkse rapportage van de resultaten, hashtag onderzoek, highlights basisopzet (Instagram), maandelijkse contentkalender, schrijven van teksten, inplannen van berichten.

 • We werken altijd minimaal 3 maanden samen. Ik adviseer zelfs altijd om minimaal 6 maanden samen te werken voor een optimaal resultaat. Dan zie je namelijk het grootste verschil in omzet, zichtbaarheid en groei.

 • De eerste maand wordt er altijd €349,- extra in rekening gebracht voor een uitgebreid intakegesprek, het opstellen van de strategie, het inrichten van de social media kanalen en het ontwerpen van templates.

 • Foto's en video's worden in principe door jou aangeleverd. Overigens ga je met de beste kwaliteit aan content het meeste resultaat zien, dus het is ook mogelijk om de foto's/video's door mij te laten maken of via mij een fotograaf in te huren. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden hiervoor en de extra kosten neem ik mee in het pakket dat ik opstel.

 • Alle bovengenoemde prijzen zijn per maand en exclusief btw en eventuele reiskosten.

ZIJ HADDEN EEN VERDUBBELING VAN HET AANTAL VOLGERS IN EEN JAAR TIJD

Selene gaat pro-actief en zelfstandig te werk. Ze zorgt voor leuke, aansprekende content waardoor het verhaal van Bijzonder Amsterdams nog meer gaat ‘leven’. Daarnaast weet ze ons merk met onze waarden consequent en zorgvuldig voor het voetlicht te brengen en is ze een kanjer als het aan komt op mooie teksten bij de posts.

Jolita - Bijzonder Amsterdams

MSML - Highlights (6).png

before

IMG_6741.png
IMG_6741.png
IMG_6741.png
IMG_6742.png

after

IMG_3788.png
IMG_3789.png

READY TO LEVEL UP?

zo ziet een samenwerking eruit

01

Via de button hieronder kun je een match-call inplannen. Hier bespreken we waar je vastloopt op social media en hoe ik je hier eventueel bij kan helpen.

02

Yes, er is een klik! Ik stel een pakket op dat helemaal past bij jouw wensen, doelen en merk.

03

Nadat je akkoord hebt gegeven kunnen we echt beginnen! We hebben een uitgebreide intake zodat ik precies weet welke strategie we moeten hanteren om de doelen te bereiken.

04

Vervolgens stel ik de strategie op. Deze ontvang je via de mail als PDF-bestand. Handig om altijd achter de hand te hebben!

05

Ik begin met het creëren van de content. Als je fotografie in je pakket hebt kom ik langs om foto’s te schieten, anders lever je zelf foto’s aan of ontwerp ik visuals.

06

In een contentkalender verzamel ik alle content voor de komende maand. Deze stuur ik ter controle naar je op, zodat we zeker weten dat we allebei staan achter de berichten, stories en reels.

07

Plaatsen maar! Na akkoord wordt alle content ingepland en is het wachten op de mooie reacties en de groei.

GRATIS TIPS? VOLG ME OP INSTAGRAM!

bottom of page