top of page

THE CONTENT STARTER KIT

Leer betere content maken in minder tijd.

Is consistent posten een doel dat elke maand weer op je lijstje verschijnt? Vind je het lastig om content te bedenken, omdat je het idee hebt dat je steeds hetzelfde laat zien? Voelt posten op social media als moetje en heb je het idee dat je er veel te weinig uit haalt voor de tijd die je erin stopt?

In deze Content Starter Kit leer ik je hoe je makkelijker en sneller content kunt maken voor social media. Ik deel bronnen met je waar je eindeloos inspiratie uit kunt putten en geef je tips voor het maken van content die ook echt converteert.

Ben jij klaar met uren tijd kwijt zijn aan social media?

SocialMediaContent-ContentStarterKit.png

€47*

*exclusief btw

SocialMediaToolkit_ContentToolkit_smashyoursocials

Dit is wat je krijgt:

✅  10 bronnen waar je altijd content inspiratie uit kunt halen
✅  5 tips voor convertertende content
✅  11 tips voor ijzersterke social media teksten
✅  video: met deze 3 soorten content zet je volgers om in fans
✅  mijn tool voor het maken van betere content in minder tijd

WANNEER IS DE TOOLKIT ECHT IETS VOOR JOU?

Als je te veel tijd kwijt bent aan het maken van content en voelt dat het anders kan.

Jij bent een ambitieuze ondernemer. Je bent steengoed in wat je doet. En je weet dat je zichtbaar moet zijn op social media, maar het kost je zoveel tijd.

Tijd die je beter kunt stoppen in het uitvoeren van je expertise. In het helpen van klanten. In de taken waar je wel energie van krijgt.

 

Je hebt genoeg te vertellen, maar je kunt wat in je hoofd zit niet zo goed vertalen naar een social media bericht.

 

Je wilt sneller. Je wilt beter. Je wilt meer resultaat.

Luxury Logo Design and Brand Identity for Fashion Boutique.png

content maken met een doel

DIT LEVERT DE CONTENT STARTER KIT JE OP

  • Inspiratie! De toolkit zit boordevol inspiratiebronnen. Jij hoeft nooit meer zonder ideeën te zitten en weet waar je een bericht over kunt maken als je even niet in de flow zit.

  • Tijd! Uren kwijt aan Instagram-berichten maken? Verleden tijd! Je zet makkelijk berichten en teksten in elkaar, zonder in te leveren op de kwaliteit.

  • Connecties! Je weet hoe je jouw ideale klant kunt bereiken en wat je moet doen om hem of haar aan te trekken met je content.

  • Consistentie! Schrap dat doel maar van je lijstje, nadat je deze toolkit hebt doorgespit is het makkelijk vol te houden om consistent zichtbaar te zijn op social media.

  • Actie! Ik vertel je niet alleen waar je inspiratie uit kunt ophalen, wat je moet doen om je ideale klant aan te trekken en hoe je ijzersterke teksten schrijft, maar ik zet je ook aan tot actie! Je hebt niets aan een toolkit als je de kennis niet implementeert. En deze kit gaan we niet onder het stof laten verdwijnen, of onderaan je mailbox ;)

GRATIS TIPS? VOLG ME OP INSTAGRAM!

bottom of page