top of page
thesocialacademy-smashyoursocials.jpg

Voor een groter bereik, een trouwe community en meer klanten via social media in minder tijd

Ben je klaar voor meer volgers? Meer verbinding? Meer klanten? In The Social Academy leer ik je van A tot Z hoe je op elk social media platform succes boekt. Ik vertel je hoe je een strategie opstelt, hoe je deze uitvoert en ik leer je step-by-step hoe je scroll-stopping content maakt.

En dat alles in minder tijd en zonder moeite

East Urban Home Guice Abstract Green Area Rug _ Wayfair.jpeg

JE WILT SOCIAL MEDIA ZELF DOEN

Maar je kunt wel wat hulp gebruiken om sneller resultaat te boeken.

 

Weet je niet waar je nieuwe volgers vandaan moet halen en hoe je die volgers omzet naar klanten?

Heb je geen idee waar je elke keer weer content over moet maken?

Kost het maken van content je ontzettend veel tijd en wil je weten hoe dat sneller kan?

Let me help you.

pexels-pixabay-417192_edited.jpg
the social academy.png

HET IS TIJD VOOR ACTIE

In The Social Academy leer ik je hoe je social media kunt inzetten voor jouw bedrijf. In video modules, audio trainingen en documenten vertel ik je alles dat je nodig hebt om succes te boeken op social media. Van het bouwen van een strategie tot het maken van content en van het binden van je volgers tot het verkopen van je dienst of product.

In 9 modules neem ik je mee in de social media wereld vol kansen. Aan het einde van het programma vind je social media zelfs leuk. Echt waar 😉

BradingshootSmashyoursocials-fotografiedoorjuud(1of32).jpg

Selene geeft je praktische tips en handige invultemplates om direct van start te gaan met het opstellen van je social media plan. En vooral de uitvoering daarvan! Ze helpt je op weg op een hele persoonlijke en fijne manier zodat je direct de tips kan toepassen.

SELENE HELPT JE OP WEG OP EEN PERSOONLIJKE EN FIJNE MANIER

Esther - KW9

MSML - Highlights.png
1. Ik twijfel of ik dit nodig heb

Deel je twijfels met mij! Dan kan ik met je meedenken om te kijken of The Social Academy iets voor jou is. Ik zal je altijd eerlijk vertellen of het programma bij je past of niet.

2. Wat is de investering?

Dit programma kost €349 exclusief btw. Ben je 1 van de eerste 5 die instapt? Dan betaal je slechts €199 exclusief btw.

3. Kan ik in termijnen betalen?

Ja! Op de betaalpagina kun je aangeven of je wilt betalen in 1 keer of in 2 termijnen.

4. Is The Social Academy voor elk platform?

Ik leer je een strategie opstellen & uitvoeren, content maken en verkopen op social media. Dat kun je toepassen op elk platform. Overigens zijn de voorbeelden die ik gebruik wel vaak voor Instagram of LinkedIn.

5. Kan ik de video modules op mijn eigen tempo bekijken?

Absoluut. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe je de modules afrond. The Social Academy is een online programma.

6. Het komt nu niet uit, kan ik later dit jaar nog meedoen?

Ten eerste: er is altijd wel een reden te vinden om iets niet te doen. Vraag jezelf eerst af wat je laat liggen als je niet instapt. Wat kost het je als je het NIET doet? Ten tweede: je kunt niet het hele jaar door instappen voor deze prijs, maar The Social Academy is wel later nog beschikbaar.

7. Wanneer kan ik beginnen met The Social Academy?

We beginnen 1 april 2024. Dan krijg je toegang tot de online leeromgeving en kun je de modules volgen. Van de bonussen kun je direct al gebruik maken!

8. Welke bonussen krijg ik als ik nu instap?

Je krijgt 3 maanden toegang tot het online content uurtje. Elke 2 weken komen alle deelnemers samen in een zoom-meeting om aan de slag te gaan met het creëren van content. Zie het als een stok achter de deur om de nieuwe kennis ook echt toe te passen!

Daarnaast krijg je 3 maanden toegang tot de expert masterclasses. Dit zijn informatieve masterclasses van specialisten in andere vakgebieden. Denk aan sales, email-marketing, SEO, mindset en meer.

Normaal gesproken zijn het content uurtje en de expert masterclasses alleen beschikbaar voor mijn coachingsklanten. Dit is een unieke manier om te proeven van de 1:1 begeleiding die ik bied.

FAQ

Staat je vraag er niet tussen of wil je je twijfels met me bespreken? Stuur me dan een berichtje via de mail of via Instagram. 

ZULLEN WE SAMEN ZORGEN VOOR ONLINE SUCCES?

GRATIS TIPS? VOLG ME OP INSTAGRAM!

bottom of page