top of page

Ik help beginnende ondernemers aan een online kick-start en maak social media makkelijk

DSC_7001_edited.jpg
Disco Ball Fireplace - The Crafted Life_edited.jpg

Meer resultaat met social media in minder tijd?

meld je aan voor The Social School

AL JOUW CONCURRENTEN EN KLANTEN ZITTEN OP SOCIAL MEDIA

Het wordt tijd om het serieus aan te pakken

Je weet dat social media onmisbaar is voor jouw marketingstrategie. Je weet dat je online zichtbaar moet zijn omdat je op deze manier een groter bereik kunt aanspreken. Dat het helpt bij het bouwen van een community en dat het uiteindelijk ook klanten oplevert.

Je bent op de hoogte van het belang van online zichtbaarheid. Maar waar moet je beginnen? Hoe werkt Instagram precies? En hoe zorg je ervoor dat je up-to-date blijft van alle trends in deze snel veranderende online wereld?

𝘽𝙡𝙖𝙘𝙠𝘽𝙚𝙧𝙧𝙮࿐_⸙𝘼𝙚𝙨𝙩𝙝𝙚𝙩𝙞𝙘_𝙀𝙙𝙞𝙩 𝘽𝙮 𝐍𝐢𝐜𝐡𝐨𝐥𝐚𝐬ツ.jpeg

Er zijn tientallen bedrijven zoals die van jou. Toch weet je dat jij uniek bent. Dat je wat nieuws te bieden hebt en dat je jouw verhaal wilt delen met de wereld. Je hebt alleen geen tijd om alle ins & outs van Instagram of Facebook te leren. Je wilt je focussen op jouw core business, op wat jij goed kan en waar je energie uit haalt.

Je wilt online zichtbaar zijn zonder dat het je te veel tijd of moeite kost.

En ik kan je daar bij helpen

𝘽𝙡𝙖𝙘𝙠𝘽𝙚𝙧𝙧𝙮࿐_⸙𝘼𝙚𝙨𝙩𝙝𝙚𝙩𝙞𝙘_𝙀𝙙𝙞𝙩 𝘽𝙮 𝐍𝐢𝐜𝐡𝐨𝐥𝐚𝐬ツ.jpeg
DSC_7390.jpg

HI THERE

IK BEN SELENE,
MARKETINGFANAAT EN SOCIAL MEDIA EXPERT.

Geboren worden in de 90’s betekende dat ik alle social media kanalen zag ontstaan en groeien. Ik leef sinds ik klein ben met een smartphone in de hand en weet als geen ander hoe Instagram en Facebook werken. Gooi daar een dosis interesse voor marketing en salespsychologie bij en je hebt een social media goeroe zoals ik. 
 

Mijn studies in bedrijfskunde en communicatie leerden me de basics van marketing, sales en het schrijven van teksten. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd, spendeer ik uren op YouTube en volg ik de meest toonaangevende marketeers. Ik weet alles over Instagram, het vergroten van je online zichtbaarheid en het bouwen van een band met mensen die je nog nooit hebt gezien.

ONS BEREIK OP FACEBOOK IS HET AFGELOPEN JAAR MET 1900% VERGROOT

Selene heeft het afgelopen jaar onze social media platformen beheerd en wij kunnen niet enthousiaster zijn. Ze heeft gezorgd voor een uniforme uitstraling op Facebook, Instagram en LinkedIn die past bij ons merk. Daarnaast hebben we veel meer mensen kunnen bereiken en zijn we onwijs gegroeid. Selene is echt een topper!

Esther - TCF

MSML - Highlights (5).png

KRIJG HULP MET SOCIAL MEDIA OP EEN MANIER DIE VOOR JOU WERKT

Kies jouw oplossing:

Anker 1

KLINKT DIT BEKEND?

Je bent een beginnende ondernemer en wilt graag je online zichtbaarheid vergroten op social media

SELENE WEET ONS MERK MET ONZE WAARDEN CONSEQUENT EN ZORGVULDIG VOOR HET VOETLICHT TE BRENGEN

Jolita - Bijzonder Amsterdams

MSML - Highlights (6).png
pexels-karolina-grabowska-4195400.jpg

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Laten we jouw social media naar het volgende niveau tillen. Laten we jouw merk de online uitstraling geven die het verdient. Laten we zorgen voor een groter bereik en meer klanten. Laten we samenwerken.

GRATIS TIPS? VOLG ME OP INSTAGRAM!

bottom of page