top of page
DSC_7077.jpg

Voor een groter bereik, een trouwe community en meer klanten via Instagram in minder tijd

In The Social School leer ik je van A tot Z hoe je een social media strategie kunt opstellen én uitvoeren. Ik vertel je over sales, ik leg je uit hoe je je doelgroep bereikt en ik deel mijn content-creatie-flow waardoor je betere content maakt.

En dat alles in minder tijd en zonder moeite

East Urban Home Guice Abstract Green Area Rug _ Wayfair.jpeg

JE WILT SOCIAL MEDIA ZELF DOEN

Maar je kunt wel wat hulp gebruiken om sneller resultaat te boeken.

 

Weet je niet waar je nieuwe volgers vandaan moet halen en hoe je die volgers omzet naar klanten?

Heb je geen idee waar je elke keer weer content over moet maken?

Kost het maken van content je ontzettend veel tijd en wil je weten hoe dat sneller kan?

Let me help you.

pexels-pixabay-417192_edited.jpg
Coachingstraject.png

HET IS TIJD VOOR ACTIE

In The Social School leer ik je hoe je social media kunt inzetten voor jouw bedrijf. In de video modules kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om succes te boeken op social media. Van het bouwen van een strategie, tot het maken van content en van het binden van je volgers tot het verkopen van je dienst.

En al mijn kennis is niet het enige dat je krijgt, ik begeleid je ook persoonlijk door het traject heen. In drie 1:1 sessies gaan we samen aan de slag. Want alleen kennis opnemen is niet genoeg, het is tijd voor actie!

In de video modules krijg je huiswerkopdrachten waar ik feedback op geef. Ook kun je wekelijks al je vragen aan mij stellen via Voxer. Een handige mobiele app die net zo werkt als WhatsApp. Zo heb je je eigen social media cheerleader altijd bij de hand!

Ook deel ik al mijn templates, e-books en cheatsheets met je. Aan het eind van het traject heb je een strategie én je content-creatie-proces op papier staan. Iets waar je jaren op kunt terugvallen, zodat je na het traject niet alles meteen vergeet.

pexels-amar-preciado-8506067_edited.jpg

Selene geeft je praktische tips en handige invultemplates om direct van start te gaan met het opstellen van je social media plan. En vooral de uitvoering daarvan! Ze helpt je op weg op een hele persoonlijke en fijne manier zodat je direct de tips kan toepassen.

SELENE HELPT JE OP WEG OP EEN PERSOONLIJKE EN FIJNE MANIER

Esther - KW9

MSML - Highlights.png

Dit is The Social School:

Kick-Off

We starten het traject met een uitgebreide Kick-Off. Het liefst vind deze plaats bij mij op kantoor in Utrecht, maar we kunnen ook online afspreken. In de Kick-Off zetten we de strategie vast en maken we een plan om je doelen te bereiken. Kortom: jouw roadmap voor de komende 3 maanden!

Theorie

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving. Deze is opgedeeld in 7 modules waar ik je alles leer over social media. Van het opzetten van een strategie tot het uitvoeren daarvan en van het ontwerpen van content tot een deep-dive in het algoritme.

Materiaal

Ik deel allerlei templates, cheatsheets en een e-book met je zodat je echt zelf aan de slag kan. We gaan niet alleen video's bekijken, we komen echt in actie!

1:1 sessies

Jij bent uniek en je bedrijf ook. Daarom is het delen van al mijn kennis niet voldoende vind ik. Ik ga in drie 1:1 sessies samen met jou aan de slag om te kijken waar jij persoonlijk aan kunt werken.

Opdrachten

Ik geef je in de video modules opdrachten mee om de kennis direct in de praktijk toe te passen. Met de bijbehorende templates heb je aan het einde van het traject een volledige strategie uitgewerkt en een efficiënt content-creatie-proces op papier.

Kort lijntje

Via Voxer (soort WhatsApp) kun je al je vragen stellen die je hebt tussen de sessies door. Ik ben elke doordeweekse dag beschikbaar om je content te controleren, feedback te geven of andere social media vragen te beantwoorden.

1. Ik twijfel of ik dit nodig heb

Deel je twijfels met mij! Dan kan ik met je meedenken om te kijken of The Social School iets voor jou is. Ik zal je altijd eerlijk vertellen of het traject bij je past of niet.

2. Wat is de investering?

Voor dit 3-maanden traject vraag ik een investering van €1197. Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen van €419 per maand. Wil je graag een andere regeling? Deel je vragen met me, dan kijk ik mee voor een passende oplossing. Alle prijzen zijn exclusief btw.

3. Zit er ook coaching bij The Social School?

Ja! Ik begeleid je gedurende het hele traject. Je krijgt drie individuele sessies met mij van 1-2 uur én ik ben wekelijks te bereiken via Voxer voor al je vragen! Op alle opdrachten die je maakt krijg je ook mijn feedback. Jouw bedrijf is uniek, dus je social media profielen ook. Daarom vind ik persoonlijke begeleiding mega belangrijk. The Social School zit er dus vol mee ;)

4. Hoeveel tijd kost The Social School mij?

Dat hangt natuurlijk helemaal af van de tijd die je erin wilt stoppen. Gemiddeld ben je 1 uur per week kwijt aan de videolessen en 1-2 uur per week aan opdrachten en begeleiding.

5. Kan ik in termijnen betalen?

Absoluut! Je kunt in 3 termijnen betalen van €419 (excl. btw). Bovendien denk ik altijd met je mee en kunnen we samen kijken naar passende oplossingen voor jouw situatie.

6. Is The Social School alleen voor Instagram?

The Social School helpt je aan een social media strategie en een efficiënt content-creatie-proces. Dat kun je toepassen op elk social media platform. Omdat er veel persoonlijke begeleiding in The Social School zit, kunnen we ons ook echt focussen op het platform waar jij wilt verbeteren. Het traject is dus in principe voor elk social media kanaal.

Overigens heb ik het in de video modules wel vooral over Instagram en is er 1 module gewijd aan all ins & outs over het platform. Twijfel je of ik je kan helpen? Plan dan een call in of stuur me een berichtje, dan denk ik met je mee.

7. Kun jij resultaten garanderen?

Ik kan je garanderen dat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat The Social School voor jou geslaagd is. Ik zal me voor 1000% inzetten, maar ik heb jou ook nodig. Ben jij bereid om de video's te bekijken, de opdrachten te maken en je in te zetten tijdens de sessies? Dan ben ik er zeker van dat we mooie resultaten kunnen bereiken.

8. Kan ik de video modules op mijn eigen tempo bekijken?

Absoluut. Als we starten deel ik je mee wat ik zou adviseren qua tempo, maar jij mag zelf bepalen of je dat tempo aanhoudt of niet. Ik adviseer je wel om met enige regelmaat bezig te zijn met het traject, omdat we de 1:1 sessies inplannen nadat bepaalde modules zijn afgerond. 

9. Ik ga tijdens het traject op vakantie

Wat heerlijk! Uiteraard kunnen we daarmee rekening houden. De 1:1 sessies plannen we samen in, die data staan dus niet vast. Laat van tevoren even weten wanneer je op vakantie gaat, zodat ik ervoor kan zorgen dat je genoeg tijd hebt om het traject succesvol af te ronden!

10. Het komt nu niet uit, kan ik later dit jaar nog meedoen?

Ten eerste: er is altijd wel een reden te vinden om iets niet te doen. Vraag jezelf eerst af wat je laat liggen als je niet instapt. Wat kost het je als je het NIET doet? Ten tweede: ik kan niet garanderen dat The Social School er over een jaar nog in deze vorm staat. Ik groei en mijn diensten groeien natuurlijk mee, dus waar ik over een jaar sta dat is ook voor mij een verrassing!

FAQ

Staat je vraag er niet tussen of wil je je twijfels met me bespreken? Plan dan een call in zodat ik met je mee kan kijken.

ZULLEN WE SAMEN ZORGEN VOOR ONLINE SUCCES?

GRATIS TIPS? VOLG ME OP INSTAGRAM!

bottom of page